Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Per Møller, d. 04-04-2010

Hej Per
Har lige fået en gammel Nilfisk støvsuger fra ca 1965. Alt er orginalt. Har desuden diverse mundstykker (alle) samt orginal kasse/hylde til alle mundstykkerne. Ved du om den er penge værd?, og hvor kan den sælges? Den suger godt og har været brugt i mine forældres hjem gennem alle årerne.

Skrevet af Samlernet, d. 01-02-2010

Hej - det er en utrolig spændende side du har, jeg ser frem til, at du får lagt flere fotos op af din Nilfisk samling

Skrevet af Steen Hansen, d. 16-01-2010

Hej Per
Tak for en hyggelig lørdag formiddag, håber at du er tilfreds med handlen. Jeg skal nok tænke på dig fremover også. Mange venlige hilsner Steen

Skrevet af walter nielsen, d. 27-12-2009

jeg har erhvervet et fladjernsstel til sidevogn som er lavet i samarbejde mellem fisker og nielsen og dansk industri syndikat ( disa )stellet er mærket H T 2 hvis du har tegninger eller billeder af det giv venligst besked NB læg mærke til bladfjeder bag der er hængslet+forest opadbøjet fladstål mvh walter

Skrevet af Edith Lindstam, d. 14-12-2009

Hej Per.
Det var hyggeligt at møde dig, tak for besøget. En skam vi ikke fik kontaktet dig, mens min mand endnu var her. Han ville have moret sig og glædet sig over din store interesse for Nilfisk A/S, som jo var næsten hele hans liv. Kig endelig forbi igen og se nærmere på mine videofilm.
Og hils så endelig Peder F.K. mange gange fra mig.
Rigtig glædelig jul ønsker Edith.

Skrevet af Peter Friis , d. 11-12-2009

Fed side jeg lige stødte på her !! mange gode ting her smiler og god jul til alle.

E-mail:

Hjemmeside:

Skrevet af donald hein, d. 10-11-2009

hej rigtig flot hjemmeside du har. kunne se du havde en ligher du har vel ikke nogle lightere du vil sælge. man kan se i bunden hvor gamle de er. hvis du skriver det der står på venstre og højre side af zippo til mig skal jeg fortælle hvor gammel den er

Skrevet af Nikolaj H R, d. 09-11-2009

Det er en flot side med mange dejlige detaljer. Jeg så på en af siderne du har en manual til en Nilfisk GS90, hvis det ikke er til for meget besvær vil du så ikke scanne den ind og send til min mail det ville være en stor hjælp. Tak på forhånd.

Skrevet af Lars Sidevogn (Rønnedal), d. 19-10-2009

Halløj si`evogns-"medpatient"!
TAK for sludren (tlf.) OG : på snarligt gensyn.
En BMWenlig hilsen, si`evogntossen
PS! Livet er bare for kort til at køre på MC...uden sidevogn

Skrevet af hans neuhaus, d. 18-10-2009

Hej med dig, har lige set artikel i fyens Stifttidende. rigtig flot at se dine nimbus, jeg så den gule ved skovsøen, den er rigtig flot, jeg er meget fasineret af Nimbus, idet min nabo har en med sidevogn, og den pudses og poleres, rigtig flot, du kan se min naboes nimbus ved at gå på vores hjemmeside, Familien Neuhaus,og så, den side der hedder, lidt fra vores hus,kan huske fra mine drengeår, når militæret havde øvelse, den summende lyd af Nimbus, den glemmer jeg aldrig.
Venlig hilsen - Hans Neuhaus, Nyborg.

Skrevet af Torben Bertel, d. 14-10-2009

Hej Per

Det var da vel nok noget af en samling, utroligt spændene at surfe lidt rundt på din hjemmeside.
Jeg har for nylig selv anskaffet mig en militær-
model fra årg. 1953, og er meget intereseret i den utrolige spændene historie omkring Fisker og Nielsen, samt hvad der findes af spændene efekter der har relation til denne fantastiske motorcykkel. Jeg har selv samlet nogle småting, og kunne tænke mig et kig forbi ved lejlighed når jeg er på disse kanter. Fortsat god samlerlyst.

Mvh. Torben

Skrevet af peter a nielsen, d. 30-09-2009

Hej Per.
Det er en fin og alsidig samling du har,så kan man se at man ikke er den eneste der lider af samlermani,blot er det militære område jeg gør i.

Mvh Peter.

Skrevet af svend wilkenskjeldt, d. 28-09-2009

hej. ser og sjapper rundt på din hjemmeside. og kan se du har en model nimbus som du sælger. den som er 9 cm. jeg vil gerne bestille 2 stk af den. og så sender jeg dig et foto af politi platten 1989. kan ikke se du har den i din samling. hilsen Svend

Skrevet af Bjarne Martinsen, d. 03-09-2009

Hej Per.Jeg er kommet i besiddelse af en støvsuger der hedder "Enilo" ,fabrikeret af Eigil Nielsen , Odense. Kender du noget til sådan en fætter ?

Skrevet af René Dupont, d. 26-08-2009

Hej Per
Det er jo en meget flot samling du har jeg er glad for du købte min model motor så er den i gode hænder
jeg vil også holde øje med nogle ting til dig

farbrors si`evogn er bare FED, søstre!