Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på den blå knap. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Skrevet af Erling Busch, d. 29-10-2008

Hejsa..
Jeg blev også opmærksom på din hjemmeside via "med rundt", og har netop kigget din samling igennem. MEGET flot, og vældig interessant at der er nogen der vil samle på historiske genstande fra dengang man kunne få spændende danske industriprodukter.

Skrevet af Gunner Bai, d. 27-10-2008

Hej Per.
Jeg læste om din samling i "Med rundt" og har nu set din hjemmeside, som er meget flot. Jeg lærte at køre på en Nimbus i halvtredserne og ville også gerne have haft en selv, men det var pengene ikke til dengang.
Held og lykke fremover med din samling.
Mvh
Gunner Bai

Skrevet af Kurt Schiøler Andersen, d. 26-10-2008

Hej Per, ja det er en flot hjemmeside du har, og er god til at følge det op, jeg må også se at få fat i det, så jeg kan få noget gjort ved min.
Ser min fætter har skrevet, hvor hyggeligt.
Kurt Kubik

Skrevet af Hans Halling, d. 22-10-2008

Hej Per

Jeg er stødt på dig og din hjemmeside i et nr. af "Med rundt" forleden. Sagen er,at jeg har arvet en gammel Nilfisk fra halvtredserne (mælkejunge-modellen). Desværre er selve slangen i en meget ringe forfatning, og jeg mangler de "krydshjul", der hører til. Er der en mulighed for at du kan hjælpe mig? Eller evt. henvise mig til et sted, hvor det kan lade sig gøre? På forhånd tak.

Venlig hilsen Hans

Skrevet af Hanne Olesen, d. 22-10-2008

Kender du NKT's museum, de har en masse om både Nilfisk og Nimbus. Jeg har været der to gange på virksomhedsbesøg, meget interessant. Det er en imponerende samling, du har skabt.

Skrevet af Henning Stage i Odense, d. 21-10-2008

Hej Per.
Rigtig god artikel med dig i Post-Danmarks reklame-omslag, og nogle meget fine billeder. Tak for kigget...;-) og fortsat go' samlerlyst.

Skrevet af kenneth melchert, d. 21-10-2008

En rigtig flot hjemmedide du har lavet.Da jeg var dreng havde min Far en Nimbus (er 61) og jeg kan huske nøglen som der var meget enkel, så jeg prøvede en dag at starte den med en skruetrækker, og det lykkedes og da han hørte det kon han farende og blev ret vred, kan jeg huske.
Men forsat held og LYKKE med dit værksted.
Mvh. Kenneth

Skrevet af Lars Johnsen, d. 20-10-2008

Hej Per. Det er en flot hjemmeside du har gjort. Jeg har lige siddet og set den fra først til sidst. Jeg har nemlig følgt lidt med i nimbus fra barns ben. Som knægt var vi nogle stykker som en gang imellem kom og kikket hos den gamle Fisker i Verblandsgade på amager, det sidste sted han handlede med Nimbuser selv, tror jeg nok, det var ca. 1965-1970? tror jeg. Da jeg blev lidt ældre og selv begyndte at køre MC. Støtte jeg så på nimmeren igen, denne gang hos Inghave motor som begyndte at sælge 100% istandsatte cykler som nye, dog med gamle papir, jeg tror det var i midten af 70erne. Pris for sådan en kr 25 000.00. mange penge for en lærling. Så det blev aldrig til andet end at kikke.
Hilsen Lars,

Skrevet af Preben Jørgensen, d. 20-10-2008

Hej Per .
Vi så dig på omslaget af vorers reklamer fra posten ,syndes du så bekendt ud .
Hilsen Lilli & Preben
p.s. hils Karen & Kurt(fætter).Ved du så hvem vi er???

Skrevet af Bent Laursen, d. 20-10-2008

Hej Per.Jeg har med stor fornøjelse læst om din store interesse for nimbus/nilfisk ,først gennem en
reklame fra Postvæsenet og efterfølgende været inde på din hjemmeside bl.a med at oprette et museum her
Fyn, håber det lykkes for dig en dag ! jeg for mit
eget vedkommende er pensioneret Postbud, der har kørt på de gule cykler og tømt postkasser tilbage midt i 50serne i Århus ,senere som soldat i Ålborg i
1958 ,hvor jeg var "ordonans" ,en helt fantasktisk
maskine der holdt til det hele! vi kaldte den "Hus-
mandstraktoren" og hvis vi havde glemt nøglen kunne vi starte den med et søm , hvis vi havde et i nærheden. Hvis man kikker godt efter kører der stadigvæk mange af dem rundt på landevejende.Det var mit bidrag Per da jeg er også meget fassineret af de gamle "NIMBUSSER" held og lykke fremover med din store interesse !Kærlig hilsen Bent Laursen
Dunhammervænget 7 5250 Odense S.V.

Skrevet af Hans M. Hansen, d. 17-09-2008

Hej Per. Tusind tak for rundvisningen i din samling, der er ganske imponerende at se. Utorligt at så mange ting har været fremstillet omkring et så begrænset emne som en Nimbus Mortorcykle. Selvfølgelig er industriproduktet Nilfisk-støvsugeren mere udbredt alt i alt og også repræsenteret godt i dine hellige haller med alverdens småting lavet over "sugetemaet" - Sjovt og spændende. Knæk og bræk med det videre forløb. Hans

Skrevet af Jørgen Ketelsen (kila), d. 01-09-2008

Hej Per.
Så fik jeg mig endelig taget sammen til at tage en rundtur på din hjemmeside, det var rigtig spændende.
Skulle jeg "falde over" et eller andet skal jeg nok holde dig underrettet.
Jeg er meget imponeret over dine samlinger som må kræve enorm meget plads som det også ser ud til at du har.
Held og lykke med dit samlergén fremover og tak for mange gode handler.
Held og lykke fremover.

Skrevet af walter nielsen, d. 09-08-2008

så har jeg kigget lidt på alle de dejlige ting du har nb skov (per) fra brøndby kommune sagde at jeg skulle se på din hjemmeside og det er jo bare guf jeg har lige købt en nimbus 1934 så du er ikke den eneste der leder efter dele fremover mvh walter ps god ( jagt ) !!!!!

Skrevet af Kim Scholer, d. 13-06-2008

"Da der altid har været lidt af en samler i mig..." skriver du. Det må vist være årets underdrivelse. Fin hjemmeside og fin samling.

Kim Scholer

Skrevet af Hans Hansen, d. 16-02-2008

Hej Per og tak for sidst i Multihuset til foredrag i går aftes. Jeg kikker ud til dig i O'nse i nærmeste fremtid. Måske tager jeg en motortosset kammerat med mig.